Pensioen Patrick Jorens

Pensioen Patrick Jorens

Vorige week vierden we het pensioen van onze geliefde collega Patrick Jorens!

Patrick, QA-HSE Manager mag na 16 dienstjaren bij ASK Romein terugblikken op een mooie carrière: “Mijn eerste sollicitatiegesprek bij ASK Romein was in een cafeetje op de Turnhoutse markt (in BE) in het weekend, met een kop koffie 😊,” zegt Patrick. “Het was een zeer gemoedelijk gesprek en werd de week erna verdergezet in de kantoren van Malle en Roosendaal.”

Enkele projecten waar Patrick met trots aan terugdenkt, zijn de Thialf Tower (Offshore), een kraan van 82m om een oliepijpleiding in de golf van Mexico te repareren, het kantoorgebouw in Utrecht en natuurlijk alle energiecentrales en datacenters die in binnen- en buitenland werden gebouwd.  “In dit segment is ASK Romein een zeer ervaren bouwer met alle nodige know-how,” zegt Patrick. “Ook sportaccommodaties zoals de skipiste Snowworld in Zoetemeer, de Ghelamco Arena in Gent en het RAFC Bosuil Stadion in Antwerpen zijn zeker de moeite waard om op terug te blikken.” 

In zijn vrije tijd besteedt Patrick graag aandacht aan zijn vijf kleinkinderen. Daarnaast is hij actief als trainer/coach in het volleybal en bij goed weer maakt hij graag fietstochtjes met zijn vrouw en vrienden met de nodige tussenstops 😊. Een andere grote passie is reizen. Afrika en Canada staan nog op de planning.

Een aangename collega met een groot hart. Geniet van je welverdiende pensioen, Patrick!


TERUG


blank

MEER NIEUWS

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

28-04-2022 | Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Veilig werken is iedere dag belangrijk, maar op deze internationale dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk willen…

Topper Niels  @ Antwerp Ten Miles

25-04-2022 | Topper Niels @ Antwerp Ten Miles

We zetten onze sportieve toppers met veel plezier in onze mooie ASK Romein-outfit! πŸ˜ŽOnze collega Niels Lauweryse…

Sportievelingen @ ASK Romein!

21-04-2022 | Sportievelingen @ ASK Romein!

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en het blijft langer licht … kortom: de ideale omstandigheden om met d…